Snowboard klub Ogulin - Bjelolasica

Početna stranica
Škola snowboarda
Smještaj na Bjelolasici, Jasenak
O Snowboard klubu Ogulin
Naši prijatelji i sponzori
Kontaktirajte nas

PRIJATELJI:

HOC Bjelolasica

BURTON

Extreme shop

Surf Shop

InfoStudio - Internet usluge

Skijanje.hr

Bordanje.com

 
   
 

 

   World snowboard day, 08. 12. 2007.


Nedjelja, 23. prosinca veliki party na Platku - svi pozvani!!!

Dakle, u nedjelju 23. prosinca, u Velikom domu na Platku te u snowparku na Jedinici, s početkom oko 13 sati, održat će se cijelodnevni i cjelonoćni snowboard party. Dnevni dio programa održati će se u snowparku kojeg posebno za ovaj događaj priprema riječki snowboard klub NINE, gdje će svatko moći prisutnima predstaviti svoje freestyle vještine. Najbolji se možda ogrebu i za neku nagradu. Biti će predstavljen i novi element snowparka - wall širine 6 i visine 4 metra. U suradnji sa dobavljačima snowboard opreme, biti će organizirana besplatna testiranja snowboarda, a za one kojima je svijet snowboarda još novost, tu će biti snowboard instruktori kluba B-Zona, spremni svakoga savjetovati, informirati i uputiti u svijet snowboarda.Bit će tu još svakojakih iznenađenja, a dodatni prijedlozi za upotpunjavanje programa su dobrodošli.

Između 16 i 17 sati, sa spuštanjem mraka i temperature zraka, party će se preseliti u donju dvoranu Velikog doma, gdje će se za dobru zabavu do jutra pobrinuti elektro, hiphop i rock DJ-i, popis kojih ćemo naknadno objaviti. Naravno, tu će biti i neizostavni video wallovi sa projekcijama snowboard filmova.
Ukoliko snježni uvijeti to budu dopuštali, postoji mogućnost osvjetljavanja parka, te održavanje nyte-jama, ali i tu informaciju ćemo potvditi naknadno.

Predviđeno je spavanje u Velikom domu, po cijeni od 100kn, ali zbog limitiranog kapaciteta savjetujemo da si na vrijeme rezervirate mjesto.

   
 
      © INFOSTUDIO.hr
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!